Gradačačka 29A, 71000 Sarajevo +387 (0) 33 65 65 67
Košarica je prazna.

Molimo pažljivo pročitajte uvjete korištenja!

Ovaj sporazum o uvjetima i pravilima korištenja ovog shopa određuje međusobne odnose između vas kao kupca i firme Vision Trade d.o.o. kao prodavača.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Bosne i Hercegovine.

Ukoliko se radi o trgovini između pravnih subjekata (roba za daljnju prodaju) kupac mora imati zadovoljene sve zakonske uvjete za kupovinu i prodaju robe.

Firma Vision Trade d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Bosne i Hercegovine.

Firma Vision Trade d.o.o. obvezuje se na zaštitu privatnosti podataka kupaca te očuvanja tajnosti njihova identiteta.

Firma Vision Trade d.o.o. obavezuje se na isporuku sukladno traženjima kupaca prema ovom shop sistemu i podacima koje kupac dostavi firmi Vision Trade d.o.o.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih artikala firma Vision Trade d.o.o. obavezna je vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) koja je isti položio na račun firme u svrhu kupnje spornih artikala.

Firma Vision Trade d.o.o. zadržava pravo da slike u web shopu eventualno ne odgovaraju u potpunosti izgledu datog artikla.

Zabranjujemo bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sistem poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka, te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

Izdvojeni proizvodi Pogledajte proizvode na akciji

KARTICE2015_2.png

logo

VISION TRADE d.o.o. Sarajevo

Gradačačka 29A

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Kontakt informacije:

Telefon: +387 (0) 33 65 65 67

E-mail: info@bicikli.ba

VISION TRADE d.o.o. Sarajevo - sva prava pridržana
logo