Gradačačka 29A, 71000 Sarajevo +387 (0) 33 65 65 67
Košarica je prazna.

Vision Trade d.o.o. je osnovana 2011. godine sa sjedištem u Sarajevu i poslovnicom u Mostaru.

Vision Trade d.o.o. je generalni uvoznik za Bosnu i Hercegovinu vodećih svjetskih brendova SCOTT, POLAR, FOCUS, SCHWALBE, SELLE ROYAL i FORCE kao i tradicionalni brend VENERA BIKE (nekadasnji PARTIZAN iz Subotice) a u našim prodavnicama nudimo široki asortiman bicikala i biciklističke opreme i djelova poznatih svjetskih proizvođača kao što su Shimano, Sram, Continental, Force, UNIOR BIKE TOOLS, VDO...

Iz naše ponude izvajamo vodeći svjetski brend MTB bicikala, SCOTT, koji vozi i trenutni svjetski prvak MTB kategorije, te najprodavaniji brend na balkanu, POLAR.

Firma je nastala kao zajednička ideja grupe entuzijasta i zaljubljenika u biciklizam u cilju unapređenja biciklizma u BiH kao najučinkovitijeg oblika kretanja za ljude. Biciklizam i upotreba bicikala pridonosi usporavanju klimatskih promjena, smanjenju zagađenja životne okoline, izbjegavanju i smanjenju saobraćajnih gužvi i nepobitno generalno poboljšava zdravstveno stanje bicikliste o čemu su napravljene brojne naučne studije.

Prvi u BiH imamo u ponudi dječija bicikla po europskim normama koja su pravljena od materijala sa certifikatom NO TOXIC tj. neotrovnih materijala, od kojih su napravljene gume, sjedište, ručke i svi nemetalni dijelovi. Pored toga na našim biciklima su ugrađeni širi pomoćni točkovi koji doprinose sigurnosti djeteta i srednji pogon je zatvoren sa obje strane da ne bi došlo do povreda.

Biciklo u biti zbližuje ljude i potiče avanturistički duh i omogućuje nam da stignemo na mjesta na koja inače nikada ne bi došli.

Izdvojeni bicikli MTB Fullsuspension Road City Trekking Kids E-bike E-trotineti Akcije

Izdvojeni proizvodi Dijelovi i oprema Odjeća i obuća Fitness Akcije

KARTICE2015_2.png

logo
Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima.

VISION TRADE d.o.o. Sarajevo

Gradačačka 29A

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Kontakt informacije:

Telefon: +387 (0)33 65 65 67

E-mail: info@bicikli.ba

Copyright © 2011-2021 VISION TRADE d.o.o. Sva prava pridržana.
logo