Gradačačka 29A, 71000 Sarajevo +387 (0) 33 65 65 67
Košarica je prazna.

PravilaBiciklizmaOdgovarajuća odjeća i oprema biciklističko iskustvo mogu pretvoriti u savršeno. Oprema koja uključuje biciklističku majicu, hlače, obuću i kacigu treba biti sigurna, udobna i funkcionalna.

Kaciga i njezino nošenje apsolutno je obavezno u svakom trenutku vožnje jer se svaka ozljeda može spriječiti ili ublažiti ukoliko vam je na glavi. Kako su one relativno povoljne, a dugotrajne, nema isprike za njezino nenošenje.

Biciklističke majice su poznate po svojim vidljivim bojama u prometu, a njihov materijal prianja uz tijelo i ne propušta znoj te se brzo suši. Stražnji džepovi na majici se mogu koristiti za spremanje manjih predmeta.

Biciklističke hlače posebne su po svom materijalu, udobnosti i sprečavanju rasta bakterija.

Trendi rukavice, bez obzira na vremenske prilike, štite ruke, a uz njih je i stisak na ručke upravljača još bolji.

Većina biciklističkih cipela prilagođena je pedalama jer imaju tvrdi srednji dio potplata koji pomaže prenijeti više snage na pedale. Biciklističke čarape služe upijanju i regulaciji vlage te sprečavanju žuljeva.

Vozeći srednje ili dulje relacije, osigurajte si dovoljno vode tako što ćete postaviti 2 nosača za bidone. Uz prve proljetne zrake sunca, potrebna je i zaštita za oči.

Dobre sunčane naočale štit će vaše oči od sunčevih zraka.

Kojom ćete biciklističkom opremom biti opremljeni, ovisi o vama. Savjetujemo da na njoj ne štedite jer je bitna za vas i vašu sigurnost.

 

Izvor: vecernji.hr

Izdvojeni bicikli MTB Fullsuspension Road City Trekking Kids E-bike E-trotineti Akcije

Izdvojeni proizvodi Dijelovi i oprema Odjeća i obuća Fitness Akcije

KARTICE2015_2.png

logo
Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima.

VISION TRADE d.o.o. Sarajevo

Gradačačka 29A

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Kontakt informacije:

Telefon: +387 (0)33 65 65 67

E-mail: info@bicikli.ba

Copyright © 2011-2021 VISION TRADE d.o.o. Sva prava pridržana.
logo